Ελένη Πετρουλάκη: «Το ότι γυμνάζομαι και φροντίζω τον εαυτό μου δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μάνα»

09:40 - 05/12/2022

Την Ελένη Πετρουλάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο Μιχάλης Πλεμμένο στα παρασκήνια To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: «Το ότι γυμνάζομαι και φροντίζω τον εαυτό μου δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μάνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Πετρουλάκη: Το ότι γυμνάζομαι και φροντίζω τον εαυτό μου δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μάνα

«Είμαι στην εμμηνόπαυση, δεν είμαι 20 ετών» τόνισε η γυμνάστρια - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελένη Πετρουλάκη: «Το ότι γυμνάζομαι δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μαμά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή personal trainer, με αφορμή τη φωτογράφηση για […] The post Ελένη Πετρουλάκη: «Το ότι γυμνάζομαι δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μαμά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα»

Ανδρομάχη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο της

Μαίρη Μηνά: «Η ζωή μου χωρίζεται στο πριν γίνω μητέρα και στο μετά»

Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε νύφη και περπάτησε στην εβδομάδα μόδας – Το στραβοπάτημα πάνω στη σκηνή