Γιάννης Βαρδής: Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο πατέρας μου θα φύγει από τη ζωή

01:50 - 05/12/2022

Για την πρώτη του οντισιόν με ακροατή τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή και το πώς ένιωσε ο μεγάλος καλλιτέχνης, μίλησε ο γιος του, Γιάννης Βαρδής σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με τη σύζυγό του.Ο τραγουδιστής και Νατάσα Σκαφιδά, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στη 1», όπου αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων και στον γιο τους. «Ο μικρός Αντώνης τραγουδάει πολύ σωστά. Είναι φοβερό πώς τα φέρνει η ζωή, τα ίδια πράγματα είχε πει και ο πατέρας μου για μένα. Μου έλεγε “είσαι τυχερός που θες να ασχοληθείς με τη μουσική. Βέβαια είσαι και τυχερός που μου αρέσεις, γιατί αν δεν μου άρεσες, δεν θα έμπαινες ποτέ μέσα στο χώρο”. Μου το είχε ξεκαθαρίσει αυτό από την πρώτη οντισιόν που κάναμε μεταξύ μας για να

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ανακωχή στον Λίβανο: Το Ιράν χαιρετίζει τον «τερματισμό της επίθεσης» του Ισραήλ

Δεύτερη ευκαιρία για ρυθμίσεις χρεών από επιχειρήσεις και μεγαλοοφειλέτες

Ο στρατός του Ισραήλ διατάζει τους πολίτες του Λιβάνου να παραμείνουν μακριά από στρατιωτικές θέσεις του

Ο στρατός του Ισραήλ διέταξε εσπευσμένη απομάκρυνση αμάχων από τη Βηρυτό πριν την κατάπαυση του πυρός

Φωτιά κατέστρεψε τη σοφίτα διώροφης κατοικίας στην Εύβοια

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 27/11/2024