Πάνος Κιάμος: «Πήγα να τον δω και μόλις τον βλέπω, Θέμη, λιποθυμάω»

00:30 - 05/12/2022

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Πάνος Κιάμος, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Μέσα σε […] The post Πάνος Κιάμος: «Πήγα να τον δω και μόλις τον βλέπω, Θέμη, λιποθυμάω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Κιάμος: «Μόλις τον είδα λιποθύμησα…»

«Τόσο καλή σχέση έχω εγώ με το αίμα»

Διαβάστε το στο in.gr

Πάνος Κιάμος: «Μόλις τον είδα λιποθύμησα…»

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Πάνος Κιάμος, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πάνος Κιάμος: «Πήγα να τον δω και μόλις τον βλέπω, Θέμη, λιποθυμάω»

Για την αρχική του σκέψη να ακολουθήσει την Ιατρική, μίλησε ο Πάνος Κιάμος στον Θέμη Γεωργαντά, περιγράφοντας τη στιγμή ακριβώς που αυτή η σκέψη τελείωσε για εκείνον.Για την αρχική του σκέψη να ακολουθήσει την Ιατρική, μίλησε ο Πάνος Κιάμος στον Θέμη Γεωργαντά, περιγράφοντας τη στιγμή ακριβώς που αυτή η σκέψη τελείωσε για εκείνον.O Πάνος Κιάμος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν γινόταν να γλιτώσω από το σχολείο αν και σαν παιδί δεν ήθελα να διαβάσω. Δεν υπάρχει παιδί που να θέλει να διαβάσει. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Κιάμος: "Πήγα να τον δω και μόλις τον βλέπω, Θέμη, λιποθυμάω"

"Τόσο καλή σχέση έχω εγώ με το αίμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»