ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ποιοι θα πληρωθούν έως τις 09 Δεκεμβρίου

16:42 - 04/12/2022

Συνολικά 131,6 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 291.575 δικαιούχους κατά την εβδομάδα 5-9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ειδικότερα: 1.Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν: 11,7 εκατ. ευρώ σε 550 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ. 11,7 εκατ. ευρώ σε 31.131 […] Το άρθρο ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ποιοι θα πληρωθούν έως τις 09 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΥΠΕΚΥ: Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών από 5 έως 9 Δεκεμβρίου

Από την Δευτέρα 5 ως και τις 9 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν 131,6 εκατ. ευρώ σε 291.575 δικαιούχους στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ. The post e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΥΠΕΚΥ: Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών από 5 έως 9 Δεκεμβρίου appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 5 έως και 9 Δεκεμβρίου

Από την Δευτέρα 5 ως και την 9η Δεκεμβρίου θα καταβληθούν 131,6 εκατ. ευρώ σε 291.575 δικαιούχους στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ειδικά: 1.Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν: – 11,7 εκατ. ευρώ σε 550 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ. – […] Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 5 έως και 9 Δεκεμβρίου on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 27 Σεπτεμβρίου

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία – Λύση 2 κρατών στην Κύπρο είναι μη αποδεκτή

Μητσοτάκης σε Γκουτέρες: Να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα λύσης στο Κυπριακό

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στο ξακουστό Royal Albert Hall του Λονδίνου – Τραγούδησε με ελληνική σημαία και συγκίνησε με την αφιέρωση στη Μαρινέλλα

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο που θα γίνει το pre wedding πάρτι