Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση στα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη – «Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός»

11:58 - 04/12/2022

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Παύλο Σταματόπουλο σε ένα To άρθρο Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση στα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη – «Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: «Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και την όμορφη περίοδο που διανύει στη ζωή της.

Διαβάστε το στο in.gr

Δέσποινα Βανδή: «Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα»

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Παύλο Σταματόπουλο έκανε η Δέσποινα Βανδή. Από το πλατό του Just the Two of Us όπου και φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και την όμορφη περίοδο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»