Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι δύο συγκεκριμένα ονόματα»

11:30 - 04/12/2022

Για τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε προ ημερών μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός καλλιτέχνης […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι δύο συγκεκριμένα ονόματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με στρίμωξε κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου»

«Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού», είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με στρίμωξε κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει περί ανήθικης σεξουαλικής πράξης.Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει περί ανήθικης σεξουαλικής πράξης.«Δεν είναι ένα άτομο αυτό που τα έκανε όλα αυτά. Είναι άλλος άνθρωπος που μου ζητούσε τα χρήματα και άλλος άνθρωπος είχε ανήθικες ορέξεις. Δεν ήταν ανήθικη πρόταση, ήταν ανήθικη πράξη. Στριμώχτηκα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μιλάει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί – «Είναι δύο συγκεκριμένα ονόματα»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έχω χάσει τη συγκέντρωσή μου, έχω χάσει την ψυχραιμία μου, έχω χάσει τον ύπνο μου»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»