Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους, Λένια έγινε 2 ετών – Φωτογραφίες

09:28 - 04/12/2022

Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση οι οποίοι γιόρτασαν τα To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους, Λένια έγινε 2 ετών – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση γιορτάζουν τα γενέθλια της κόρης τους - Δείτε φωτογραφίες

«2 χρόνια τώρα έβαλες το κερασάκι στη ζωή μας» γράφουν στα social media οι δύο αθλητές για τη μικρή Λένια - Δείτε την κοινή τους ανάρτηση

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους, Λένια έγινε 2 ετών – Φωτογραφίες

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση οι οποίοι γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής τους κόρης. Η Λένια τους έγινε δύο ετών και έσβησε το κερί των γενεθλίων της στην αγκαλιά των γονιών της. Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του προς τις γυναίκες της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»