Ετεοκλής Παύλου: Η στιγμή που η 3χρονη κόρη του τον βοηθά με το τεχνητό μέλος του – Φωτογραφίες

19:06 - 03/12/2022

Ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έκανε μια σχετική ανάρτηση στα To άρθρο Ετεοκλής Παύλου: Η στιγμή που η 3χρονη κόρη του τον βοηθά με το τεχνητό μέλος του – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ετεοκλής Παύλου: «Δεν ντρέπομαι για την αναπηρία μου, η κόρη μου με βοηθάει να βάλω το τεχνητό μέλος μου»

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την αναπηρία του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Ειδικότερα, ο personal trainer και παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram του μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες παίζει με την 3χρόνη κόρη του, ενώ δίπλα του είναι τοποθετημένο το τεχνητό […] The post Ετεοκλής Παύλου: «Δεν ντρέπομαι για την αναπηρία μου, η κόρη μου με βοηθάει να βάλω το τεχνητό μέλος μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Συγκινητική στιγμή: Η 3χρονη κόρη του Ετεοκλή Παυλού τον βοηθά με το τεχνητό του μέλος

Ο Ετεοκλής Παύλου χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί μετά από μια συμπλοκή στην οποία βρέθηκε τυχαία

Διαβάστε το στο in.gr

Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή στιγμή που η κόρη του, Μελίτα τον βοηθάει να τοποθετήσει το τεχνητό μέλος του ποδιού του

Το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έστειλε ο Ετεοκλής Παύλου. Στην τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με την κόρη του, Μελίτα. Ο Ετεοκλής Παύλου ποζάρει μαζί με την κόρη του από τη στιγμή του παιχνιδιού τους, ενώ η μικρή Μελίτα τον βοηθάει να τοποθετήσει […] The post Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή στιγμή που η κόρη του, Μελίτα τον βοηθάει να τοποθετήσει το τεχνητό μέλος του ποδιού του appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»