Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξομολογείται: «Έχω πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας»
10:50 - 03/12/2022
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής παραβρέθηκε σε event μόδας το βράδυ της Παρασκευής και […]
The post Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξομολογείται: «Έχω πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει στην ζωή μου δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής...
Διαβάστε το στο ZouglaΒασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκαλύπτει...
Διαβάστε το στο in.grΒασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει στην ζωή μου δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Με αφορμή το σκάνδαλο «Balenciaga», ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την παιδική του ηλικία. «Όποιος κουβαλάει τσάντα Balenciaga για εμένα είναι σαν να γράφει επάνω “παιδόφιλος/η”. Έχω βιώσει κι ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος 12-13 χρονών, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει στην ζωή μου δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και στην Βίκυ Δέτσικα κατά τη
To άρθρο Βασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει στην ζωή μου δυο φορές θύμα παιδοφιλίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει ο Βασίλειος Κωστέτσος: "Έχω υπάρξει στη ζωή μου δύο φορές θύμα παιδοφιλίας" [βίντεο]
Ο σχεδιαστής σχολίασε το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga και προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση.
Διαβάστε το στο thetoc.grΒασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»
Σε μια πολύ προσωπική εμπειρία του αναφέρθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή το σκάνδαλο «Balenciaga». O κορυφαίος οίκος μόδας λάνσαρε την καμπάνια «Gift Shop», που έδειχνε παιδιά να ποζάρουν κρατώντας τσάντες με αρκουδάκια στολισμένα με BDSM αξεσουάρ. Στα social media επικράτησε πανικός, με τους χρήστες σε Twitter και TikTok να εκφράζουν την απέχθειά τους και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒασίλειος Κωστέτσος: Αποκαλύπτει πως έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας»
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε για το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga, αλλά και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας».
Διαβάστε το στο neolaia.grΒασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει στην ζωή μου δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend κατά τη διάρκεια βραδινής του έξοδος και με αφορμή το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga, προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την παιδική του ηλικία. Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Όποιος κουβαλάει τσάντα Balenciaga για εμένα είναι σαν να γράφει επάνω “παιδόφιλος/η”. Έχω βιώσει κι ο ίδιος σε μικρή ηλικία, […]
The post Βασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει στην ζωή μου δυο φορές θύμα παιδοφιλίας» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr