Asia Express: Σε απόγνωση ο Fipster στη μέση του δρόμου – «Ε ρε που… μου»

00:12 - 03/12/2022

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια το Asia Express με τα εναπομείναντα ζευγάρια να τα δίνουν όλα προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη […] The post Asia Express: Σε απόγνωση ο Fipster στη μέση του δρόμου – «Ε ρε που… μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Asia Express: Σε απόγνωση ο Fipster - Άρχισε τα «γαλλικά» στη μέση του δρόμου

«Ε ρε που... μου, δεν μπορώ άλλο» ακούγεται να φωνάζει ο YouTuber κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Asia Express: Σε απόγνωση και εκτός εαυτού ο Fipster στη μέση του δρόμου – «Ε ρε που… μου»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια το Asia Express με τα εναπομείναντα τέσσερα ζευγάρια να τα δίνουν όλα προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη θέση του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR. Μέσα από το νέο επεισόδιο στην Ταϊλάνδη και καθώς διανύουμε την προτελευταία εβδομάδα του παιχνιδιού, το οποίο προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής (2/12), μάλιστα, παρακολουθήσαμε τις ισορροπίες και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες να βαδίζουν πλέον σε πολύ λεπτές γραμμές. Έτσι, κατά τη διάρκεια του νέου απαιτητικού αγωνίσματος, ο Fipster δεν έκρυψε την οργή του όταν έβλεπε πως δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. Για αυτό και ο νεαρός Youtuber και παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου ξέσπασε σε… γαλλικά στον τηλεοπτικό αέρα!

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»