Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»! «Όλα έγιναν νόμιμα» ξεκαθαρίζει η πρεσβυτέρα

20:24 - 02/12/2022

Τις πρώτες αντιδράσεις του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας μετά την εντολή του εισαγγελέα για έρευνα στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, όπου θα διερευνηθούν τέσσερα κακουργήματα (υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. «Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. ... Περισσότερα To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»! «Όλα έγιναν νόμιμα» ξεκαθαρίζει η πρεσβυτέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» – Τι δηλώνει η πρεσβυτέρα στους ανθρώπους της

Την πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας μετά την εντολή του εισαγγελέα για έρευνα To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» – Τι δηλώνει η πρεσβυτέρα στους ανθρώπους της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παύλος Πολάκης: Αυτοί που μιλάνε για πραξικοπήματα έδωσαν την αξιωματική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να αναθέσει το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ στην Κέλι Λέφλερ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα αναπτύξει την αντιαεροπορική της άμυνα για να αντιμετωπίσει νέους κινδύνους»

Αυτή είναι η άγρια συμμορία που «έγδυνε» σπίτια επιχειρηματιών και εφοπλιστών και άρπαζε μέχρι πανάκριβα ρολόγια Rolex και Cartier

Μάνος Νιφλής για την υιοθεσία του γιου του: «Είμαι ευτυχισμένος που η οικογένειά μου απέκτησε τρίτο μέλος»

Ο πρωταθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κρίθηκε ένοχος για βιασμό και ξυλοδαρμό