Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω» – Η μακροσκελής ανάρτησή του
14:20 - 02/12/2022
Με μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε γι’ αυτή τη δύσκολη […]
The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω» – Η μακροσκελής ανάρτησή του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη – Αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω»
Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ευχαρίστησε για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε
To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη – Αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαυρίκιος Μαυρικίου: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω»
Ήταν την περασμένη Δευτέρα όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έντονα φορτισμένος συναισθηματικά προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την παρενόχληση που έχει δεχτεί από πρόσωπο της showbiz. Τότε ο μουσικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο να καταγγείλεις κάποιον γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια. Αυτά γίνονται πίσω από κλειστές […]
The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr