Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, ταυτίστηκα με την Άννα Μαρία Βέλλη»

11:36 - 02/12/2022

Με αφορμή την ομιλία της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό To άρθρο Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, ταυτίστηκα με την Άννα Μαρία Βέλλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Αφροδίτη Γραμμέλη εξομολογείται: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, το πρωί της Παρασκευής και με αφορμή τα όσο εξομολογήθηκε πρόσφατα η Άννα Μαρία Βέλλη σε ομιλία της, για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, μοιράστηκε τη δική της ιστορία. «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι με χειροδικία. Ταυτίστηκα μαζί της γιατί περιέγραψε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αργείς πολύ να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, ταυτίστηκα με την Άννα Μαρία Βέλλη, και τα βρισίδια και τις απειλές και τις προσβολές»

H Αφροδίτη Γραμμέλη mε αφορμή την ομιλία της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» ότι έχει υπάρξει σε κακοποιητική σχέση. H Αφροδίτη Γραμμέλη mε αφορμή την ομιλία της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» ότι έχει υπάρξει σε κακοποιητική σχέση. Όπως υποστήριξε η δημοσιογράφος, στην αρχή δικαιολογούσε τις ύβρεις και τις απειλές, ενώ θα έπρεπε να έχει φύγει αμέσως. «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Για τη συγκλονιστική ομιλία της Άννας Μαρίας Βέλλη, σχετικά με την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της, συζητούσαν […] The post Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: "Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση"

"Αργείς πολύ να φύγεις από αυτό και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος, ότι δικαιολογείς στην αρχή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»