Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα είμαι στο Survivor»

08:54 - 02/12/2022

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε τέλος σε όλα τα σενάρια περί συμμετοχής του στο Survivor All Star, με δηλώσεις που έκανε […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα είμαι στο Survivor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκάλυψε εάν θα είναι τελικά στο Survivor All Star

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκάλυψε εάν θα είναι τελικά στο Survivor All Star

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας το βράδυ της Πέμπτης, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε εάν θα συμμετέχει στο Survivor All Star, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριου μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ. «Δεν πέρασα εργομετρικά τεστ για το Survivor. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να το απολαύσουν, να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Η σαφή του απάντηση για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Σαφή απάντηση για το αν θα συμμετέχει ή όχι στο Survivor All Star έδωσε ο Γιάννης To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: Η σαφή του απάντηση για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: "Δεν θα είμαι στο Survivor"

"Το έχω αποφασίσει μέσα μου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»