Κάνιε Γουέστ - Αντισημιτικό παραλήρημα: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»

22:36 - 01/12/2022

«Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί» είπε ο Κάνιε Γουέστ σε εμφάνισή του στο InfoWars του συνωμοσιολόγου Alex Jones

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάνιε Γουέστ: Μου αρέσει ο Χίτλερ

Ο αφροαμερικανός τραγουδοποιός, παραγωγός και ράπερ Κάνιε Γουέστ εξήρε επανειλημμένα τον ναζί δικτάτορα Αδόλφο Χίτλερ, που κατ’ αυτόν έκανε «καλά πράγματα»...

Διαβάστε το στο Zougla

Κάνιε Γουέστ - Αντισημιτικό παραλήρημα: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»

«Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί» είπε ο Κάνιε Γουέστ σε εμφάνισή του στο InfoWars του συνωμοσιολόγου Alex Jones.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κάνιε Γουέστ: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»

«Δεν θα κάθομαι ν’ ακούω όταν μου λένε Εβραίοι "δεν μπορείς να λες φωναχτά πως αυτός ο άνθρωπος έκανε καλά…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντισημιτικό παραλήρημα από τον Κάνιε Γουέστ: Μου αρέσει ο Χίτλερ – Αγαπώ και τους Ναζί

Ο Κάνιε Γουέστ σε μια δημόσια τοποθέτηση του επιδόθηκε σε ένα απίστευτο αντισημιτικό παράλληλα, αφού δήλωσε πως αγαπάει τους Ναζί και ότι του αρέσει ο Χίτλερ, ενώ κατηγόρησε τους Εβραίους για προπαγάνδα. Σύμφωνα με το billboard.com, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στον διάσημο συνωμοσιολόγο Alex Jones και όταν ο Jones είπε ότι «δεν του άρεσαν οι Ναζί», καθώς η εκπομπή μεταφέρθηκε σε διαφημιστικό διάλειμμα, ο Κάνιε Γουέστ παρενέβη. «Μου αρέσει ο Χίτλερ», είπε. «Πρέπει να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί όλη την ώρα», είπε ο Κάνιε Γουέστ μετά την επιστροφή από το διάλειμμα, σύμφωνα με το Rolling Stone. «Κάθε άνθρωπος έχει να συνεισφέρει κάτι πολύτιμο, ειδικά ο Χίτλερ», πρόσθεσε. Καθ’

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Κριβίι Ριχ

Μαρούσι: Οι στιγμές που ο 15χρονος μπαίνει σε καφέ για να ζητήσει βοήθεια μετά το μαχαίρωμα που δέχτηκε - Δείτε βίντεο

Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας είχε γλιτώσει από θαύμα στην επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

ΗΠΑ: Με παραδοσιακούς χορούς γιόρτασαν τη Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς στο Σικάγο πριν τον αγώνα Μπουλς - Μπακς - Δείτε βίντεο

Κατάρ: Η Ντόχα ζητεί να αρθούν γρήγορα οι κυρώσεις κατά της Συρίας

My Style Rocks: Η Έλενα Χριστοπούλου αποθέωσε τη Νικολέτα - Έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου, είπε