Ρούλα Βροχοπούλου: Του Φραν τού έπλενα τα πόδια, έκανα ρεζίλι τον γιο μου

19:40 - 01/12/2022

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Ρούλα Βροχοπούλου στον Alpha… Για τον έρωτα με τον Φραν, τα χρόνια δίχως το παιδί της και την σημερινή της καθημερινότητα μίλησε η Ρούλα Βροχοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε  στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης στον Alpha.  “Ο γιος μου ... Περισσότερα To άρθρο Ρούλα Βροχοπούλου: Του Φραν τού έπλενα τα πόδια, έκανα ρεζίλι τον γιο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Βροχοπούλου: Του Φραν τού έπλενα τα πόδια, έκανα ρεζίλι τον γιο μου

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Ρούλα Βροχοπούλου στον Alpha… Για τον έρωτα με τον Φραν, τα χρόνια δίχως το παιδί της και την σημερινή της καθημερινότητα μίλησε η Ρούλα Βροχοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε  στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης στον Alpha. “Ο γιος μου θα έρθει […] The post Ρούλα Βροχοπούλου: Του Φραν τού έπλενα τα πόδια, έκανα ρεζίλι τον γιο μου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νικόλας Φαραντούρης: Θα είμαι δίπλα στον Σωκράτη Φάμελλο – Σηκώνουμε μανίκια όλοι από αύριο

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος με 50,1% - Κύκλοι Πολάκη: Ακόμα και αν ήταν 49% με 44% θα ταλαιπωρούσα τον κόσμο με β Κυριακή

Μεντιλίμπαρ μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών μετά τη νίκη των Πειραιωτών

Αλμέιδα μετά τη συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχουν εξηγήσεις»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1: Ερυθρόλευκος «αυτοκράτορας» ο Ελ Κααμπί με χατ-τρικ θριάμβου στο ντέρμπι