Νέλλη Γκίνη για το «Όργια Σε Τιμή Ευκαιρίας»: «Έλεγα στον πατέρα μου: έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;»
17:48 - 01/12/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ βρέθηκε η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη […]
The post Νέλλη Γκίνη για το «Όργια Σε Τιμή Ευκαιρίας»: «Έλεγα στον πατέρα μου: έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέλλη Γκίνη για το «Όργια Σε Τιμή Ευκαιρίας»: «Έλεγα στον πατέρα μου: έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;»
Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου που η ίδια πρόλαβε, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ταινία «Όργια σε τιμή ευκαιρίας».Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου που η ίδια πρόλαβε, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ταινία «Όργια σε τιμή ευκαιρίας».«Εγώ πρόλαβα τις ταινιούλες, το «Τι 30, τι 40, τι 50», όπου έπαιζα τη Δόμνα και που […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr