Live, Μουντιάλ 2022: Οι αγώνες της Πέμπτης (1/12)

16:48 - 01/12/2022

Μουντιάλ 2022: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Καναδάς - Μαρόκο, Κροατία - Βέλγιο, Ιαπωνία - Ισπανία και Κόστα Ρίκα - Γερμανία. Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022: Είναι το πιο ακριβό της ιστορίας

Το Μουντιάλ ξεκίνησε, τα γκολ μπήκαν, οι ομάδες μετρούν βαθμούς, αλλά οι οικονομολόγοι ακόμα προσπαθούν να βρουν πόσα ακριβώς χρήματα έχουν ξοδέψει οι οικοδεσπότες για τη διοργάνωση. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το ακριβότερο Μουντιάλ στην ιστορία, με τεράστια διαφορά από όλα τα προηγούμενα. Σύμφωνα με όσο πιο ακριβείς υπολογισμούς μπορούν να γίνουν, τα έξοδα για το […] Το άρθρο Μουντιάλ 2022: Είναι το πιο ακριβό της ιστορίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μουντιάλ 2022: Απίθανο! | Ανασκόπηση (1/12)

Η 12η μέρα του Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και μαζί μάθαμε και άλλες δύο ομάδες που συνεχίζουν στους «16» της διοργάνωσης. Μαζί, βγήκαν και άλλα δύο ζευγάρια. Μετά τα Ολλανδία-ΗΠΑ (3/12, 17:00), Αργεντινή-Αυστραλία (3/12, 21:00), Γαλλία-Πολωνία (4/12, 17:00), Αγγλία-Σενεγάλη (4/12, 21:00), προέκυψαν και τα Ιαπωνία-Κροατία (5/12, 17:00) και Μαρόκο-Ισπανία (6/12, 17:00). Ωραία μέρα στο Μουντιάλ 2022 με […]

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Γατομπελάδες στην Ντάουνινγκ Στριτ - Ο πιο διάσημος ένοικος «απειλείται» από το σιβηριανό γατάκι

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους

Φοβερή παραδοχή κορυφαίου αξιωματούχου: Η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο