Σοφία Χατζηπαντελή: Το απίστευτο καρφί για τους κριτές του GNTM

16:34 - 01/12/2022

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή κάτω από ανάρτησή της για τους τρεις κριτές του GNTM. Εν […] The post Σοφία Χατζηπαντελή: Το απίστευτο καρφί για τους κριτές του GNTM appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκασε η Χατζηπαντελή: Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές έχω καριέρα

Κόλαφος οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM και τους κριτές. Τι έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Δίκασε η Χατζηπαντελή: Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές έχω καριέρα

Κόλαφος οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM και τους κριτές. Τι έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοφία Χατζηπαντελή: Το καρφί για τους κριτές του GNTM

Τι έγραψε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

GNTM – Σοφία Χατζηπαντελή: Η αιχμηρή ατάκα για τους κριτές του σόου μόδας

Μια φονική ατάκα έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή σε σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Πιο συγκεκριμένα, η influencee απάντησε σε θαυμαστή της που την καλούσε να επιστρέψει στο gntm με μια σπόντα: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι». Θυμίζουμε πως η ίδια δεν είναι […] The post GNTM – Σοφία Χατζηπαντελή: Η αιχμηρή ατάκα για τους κριτές του σόου μόδας appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»