Σοφία Χατζηπαντελή: Το απίστευτο καρφί για τους κριτές του GNTM
16:34 - 01/12/2022
Αιχμηρό ήταν το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή κάτω από ανάρτησή της για τους τρεις κριτές του GNTM. Εν […]
The post Σοφία Χατζηπαντελή: Το απίστευτο καρφί για τους κριτές του GNTM appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκασε η Χατζηπαντελή: Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές έχω καριέρα
Κόλαφος οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM και τους κριτές. Τι έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.
Διαβάστε το στο GazzettaΔίκασε η Χατζηπαντελή: Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές έχω καριέρα
Κόλαφος οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM και τους κριτές. Τι έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombGNTM – Σοφία Χατζηπαντελή: Η αιχμηρή ατάκα για τους κριτές του σόου μόδας
Μια φονική ατάκα έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή σε σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Πιο συγκεκριμένα, η influencee απάντησε σε θαυμαστή της που την καλούσε να επιστρέψει στο gntm με μια σπόντα: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι». Θυμίζουμε πως η ίδια δεν είναι […]
The post GNTM – Σοφία Χατζηπαντελή: Η αιχμηρή ατάκα για τους κριτές του σόου μόδας appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr