Δήμητρα Παπαδήμα: «Η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό»
14:10 - 01/12/2022
Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. Μέσα σε […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: «Η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδήμα: Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό – Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ
Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήθελε να γίνει καλόγρια ενώ εξέφρασε την άποψη της για τη θρησκεία και την πίστη. «13 χρονών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι βλέπουμε όλοι, τα σκέφτηκα πολύ και… Να το πω τώρα αυτό; Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό, παιδιά. Τι να πω τώρα. Από την άποψη ότι μπαίνεις σε ένα κουτί και σε πλάθουν όπως θέλουνε. Και ’γω όταν μπαίνω στο αεροπλάνο κάνω τον σταυρό μου, άλλο όμως η πίστη και άλλο η εκκλησία». «Εγώ πιστεύω ότι όλοι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει καλόγρια σε νεαρή ηλικία εκφράζοντας την σημερινή της άποψη για την θρησκεία και την πίστη. «13 χρονών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Μεγαλώνοντας όμως είδα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει καλόγρια σε νεαρή ηλικία εκφράζοντας την σημερινή της άποψη για την θρησκεία και την πίστη.
Το άρθρο Δήμητρα Παπαδήμα: «Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΔήμητρα Παπαδήμα: Η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό – Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ
Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” την Πέμπτη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι όταν ήταν 13 ετών ήθελε να γίνει καλόγρια, ενώ εξέφρασε την άποψή της για τη θρησκεία και την πίστη. “Όταν ήμουν 13 ετών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: Η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό – Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΔήμητρα Παπαδήμα: Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ
Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” την Πέμπτη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι όταν ήταν 13 ετών ήθελε να γίνει καλόγρια, ενώ εξέφρασε την άποψή της για τη θρησκεία και την πίστη. “Όταν ήμουν 13 ετών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε […]
Διαβάστε το στο dete.gr