Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκίνηση on air μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο

13:42 - 01/12/2022

Το πρωί της Πέμπτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha με αφορμή την προβολή του αφιερώματος που παρουσίασε στον αείμνηστο αδελφό του, Θάνο, το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ. «Αφήστε με εμένα… Εντάξει… Μη με ρωτήσεις τίποτα, σε παρακαλώ και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απλά θα σας πω πως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έσπασε» στον αέρα μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο – «Μου είναι αδύνατο»

«Είναι ένα πράγμα που είχε τον χρόνο του και το κουβαλάς»

Διαβάστε το στο in.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντά για το «Μουσικό Κουτί» και συγκινείται για τον αδερφό του Θάνο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε, το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο που έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια. Παρακολουθώντας απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η ανιψιά του, Αλεξάνδρα, για τον πατέρα της στο «Μουσικό Κουτί», ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, […] Το άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντά για το «Μουσικό Κουτί» και συγκινείται για τον αδερφό του Θάνο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της με το Γιώργο Γεροντιδάκη – «Δεν αφορά κανέναν»

Αυτό είναι το αγαπημένο άρωμα της Emma Stone

Sydney Sweeney: Συνδύασε δέρμα και δαντέλα σε βραδινή της έξοδο κι έκλεψε τις εντυπώσεις

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση