Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα»

12:36 - 01/12/2022

Ύστερα από μακρά απουσία από την μικρή οθόνη, η Ρούλα Βροχοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της […] The post Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Βροχοπούλου: Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα

Για τον μεγάλο της έρωτα, τον Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε αλλά και το πώς ένιωσε το παιδί της μιλά η Ρούλα Βροχοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Wall» συγκινήθηκε λέγοντας ότι το παιδί της αισθανόταν ντροπή για εκείνη και ότι «τον έκανε ρεζίλι». «Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ. Και μένα πείραξε αλλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λύγισε η Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Ρούλα Βροχοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο. «Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι τον γιο μου – Έπλενα τα πόδια του Φραν»

Πικρά μετανιωμένη εμφανίστηκε η Ρούλα Βροχοπούλου για την περιβόητη σχέση με τον 29 χρόνια μικρότερό της Αλβανό, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό και είχε γίνει θέμα στα ΜΜΕ. Η πρώην παίκτρια του Wall έκανε τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια και μίλησε για την σχέση της με τον Φραν, η οποία την οδήγησε όπως λέει να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρούλα Βροχοπούλου: "Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα"

"Δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ρούλα Βροχοπούλου: «Δεν θα ήθελα τέταρτο σύζυγο ούτε για αστείο»

Η Ρούλα Βροχοπούλου είχε απασχολήσει στο παρελθόν μέσα από τη συμμετοχή της στο reality The Wall, αλλά και αργότερα με τον γάμο της με τον κατά 29 χρόνια μικρότερό της Φραν, αλλά και τον χωρισμό τους που είχε ζήσει έντονα. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τη συνάντησε στο σπίτι της και εκείνη μίλησε στη […] The post Ρούλα Βροχοπούλου: «Δεν θα ήθελα τέταρτο σύζυγο ούτε για αστείο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε