Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά
09:02 - 01/12/2022
“Προτείνω όποιος θέλει να το κάνει να πάει σε κάποιον ειδικό” είπε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του πατέρα του και τη μάχη που έδωσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά του. Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κιντάτος εξομολογήθηκε πως «υπήρξαν δύσκολες στιγμές όπως ... Περισσότερα
To άρθρο Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά
Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του πατέρα του και τη μάχη που έδωσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά του. Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του πατέρα του και τη μάχη που έδωσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά του. Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κιντάτος εξομολογήθηκε πως «υπήρξαν δύσκολες στιγμές όπως με την απώλεια του πατέρα μου αλλά δεν χρειάζομαι και μια απώλεια πατέρα για […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr