Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά

09:02 - 01/12/2022

“Προτείνω όποιος θέλει να το κάνει να πάει σε κάποιον ειδικό” είπε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του πατέρα του και τη μάχη που έδωσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά του.  Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κιντάτος εξομολογήθηκε πως «υπήρξαν δύσκολες στιγμές όπως ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά

Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του πατέρα του και τη μάχη που έδωσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά του. Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του πατέρα του και τη μάχη που έδωσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά του. Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κιντάτος εξομολογήθηκε πως «υπήρξαν δύσκολες στιγμές όπως με την απώλεια του πατέρα μου αλλά δεν χρειάζομαι και μια απώλεια πατέρα για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βραδιές UEFA Champions League στην COSMOTE TV με τα ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Μίλαν και Ίντερ – Άρσεναλ

Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου: Ο 22χρονος γιος τους παρουσιάζεται στην αεροπορία

Σουρέτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Προτεραιότητα της πολιτείας πρέπει να είναι η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής των πολιτών

«Ψηφίστε Κάμαλα Χάρις αλλιώς δεν θα ξαναγίνουν εκλογές», δηλώνει η Όπρα Γουίνφρεϊ

Η Πολυζωγοπούλου δικηγόρος του μοντέλου που κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της – «Παραλίγο να της βγάλει το μάτι»

Άνοιξαν οι κάλπες στο Βερμόντ - Ποιες πολιτείες θα ακολουθήσουν