Αποστόλης Τότσικας: Το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά δεν θα το μάθουμε ποτέ – Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμή τους

03:30 - 01/12/2022

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν ο καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out της Τετάρτης (30/11). Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, να αποκτήσουν παιδιά. «Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα. Ήταν κάτι πολύ φυσικό έτσι κι αλλιώς. Από εκεί και πέρα το τι τραβά μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα. Μας ένωσε περισσότερο σαν ζευγάρι, είναι λογικό, όταν βλέπεις αυτά τα δύο θαύματα που γεννήθηκαν και την πραγματική δύναμη μιας γυναίκας» είπε αρχικά και στη συνέχεια: «Ξέρω ότι αγαπώ τα παιδιά μου, την οικ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

A. Τότσικας: «το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά δεν θα το μάθουμε ποτέ»

«Καλό είναι οι άντρες να καθόμαστε στην άκρη, να μαθαίνουμε και να δείχνουμε κατανόηση στη γυναίκα»

Διαβάστε το στο euro2day.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λύκος έπεσε σε πηγάδι στη Φθιώτιδα – Επιχείρηση για τη διάσωσή του

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν