Αποστόλης Τότσικας: Η εξομολόγηση για τη Ρούλα Ρέβη και τα παιδιά τους – «Θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου»

01:48 - 01/12/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30/11 ο Αποστόλης To άρθρο Αποστόλης Τότσικας: Η εξομολόγηση για τη Ρούλα Ρέβη και τα παιδιά τους – «Θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Ήταν σωτήρας στη ζωή μου»

«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου, αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή» ανέφερε ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αποστόλης Τότσικας: Η εξομολόγηση για τη Ρούλα Ρέβη και τα παιδιά τους!

Ο Αποστόλης Τότσικας το βράδυ της Τετάρτης 30/11 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη, την οποία χαρακτήρισε «σωτήρα» στη ζωή του,  και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς. «Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αποστόλης Τότσικας: Θα έκανα τα πάντα για την οικογένειά μου

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Night out», και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του και τη Ρούλα Ρέβη. Ο Αποστόλης Τότσικας, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς, αλλά και για τα δύο παιδιά τους. «Δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο έντονος διάλογος με την καταγγέλλουσα στη δίκη και η παρέμβαση του γιου του, Δημήτρη Φιλιππίδη

Άγγελος Διονυσίου: «Έκανα τρεις γάμους και έγινα παππούς και από τον γιο και από την κόρη μου»

Η Prada εξαγόρασε την Versace με συμφωνία-μαμούθ

Άννα Βίσση: Η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα επί σκηνής – «Περνάω μαγικά, μου έσπασε και το τακούνι»

Hailey Bieber: Μόλις (ξανά)έβαλε το bandage φόρεμα στην wish list μας

Πόσα μπορείς να κερδίσεις από τις φετινές πασχαλινές αγορές σου; (Spoiler Alert: Περισσότερα από όσα νομίζεις!)