Πελέ: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

17:46 - 30/11/2022

Ανησυχία για τον δημοφιλή πρώην ποδοσφαιριστή, Πελέ, ο οποίος εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο To άρθρο Πελέ: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πελέ μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο μεταφέρθηκε ο Πελέ. Η κατάσταση υγείας του θρύλου του ποδοσφαίρου φαίνεται πως επιδεινώθηκε. Ο Βραζιλιάνος αστέρας των γηπέδων δίνει μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με το ESPN της Βραζιλίας, ο 82χρονος που θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο Albert Einstein έπειτα από συμπτώματα […] The post Ο Πελέ μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Λένα Μαντά: «Ραγίζει» καρδιές για τον θάνατο του συζύγου της – «Με τα παιδιά μου περνάμε δύσκολα μετά την απώλειά του»

Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή

Συγκινεί η Σμαράγδα Καρύδη για την απώλεια του πατέρα της: «Χειρότερο από τον θάνατο είναι να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει»