Θοδωρής Αθερίδης: «Για το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς θα λένε όταν θα πεθάνω»

16:12 - 30/11/2022

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής την Πέμπτη στο Μεγάλο Κανάλι. Ο αγαπημένος […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Για το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς θα λένε όταν θα πεθάνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: Και Όσκαρ να πάρω, το «Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς» θα θυμούνται

“Καταρχάς ότι το έζησα αυτό το πράγμα, να έχει συμβεί να έχει επηρεάσει τόσο πολύ κόσμο που μου λένε ότι είδαν τον εαυτό τους σε αυτή τη σχέση” δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά “Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” και ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Και Όσκαρ να πάρω, το «Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς» θα θυμούνται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θοδωρής Αθερίδης: «Και Όσκαρ να πάρω, το “Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς” θα θυμούνται»

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Αθερίδης το μεσημέρι της Τετάρτης 30/11. Ο To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Και Όσκαρ να πάρω, το “Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς” θα θυμούνται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»