Λευτέρης Κιντάτος: «Είχα φτάσει σχεδόν 200 κιλά, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος»
11:44 - 30/11/2022
Ο Λευτέρης Κιντάτος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός […]
The post Λευτέρης Κιντάτος: «Είχα φτάσει σχεδόν 200 κιλά, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Κιντάτος: «Είχα φτάσει τα 198 κιλά. Κατάλαβα ότι είμαι άρρωστος»
Ο Λευτέρης Κιντάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα τραγούδια που έχει γράψει, στον γάμο του αλλά και στη μάχη με τα παραπανίσια κιλά του. «Παντρεύτηκα, είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος, ερωτευμένος. Είμαστε μαζί 5-6 χρόνια», ανέφερε ο Λευτέρης Κιντάτος. «Ήμουν σχεδόν 200 κιλά, είχα φτάσει τα 198, είναι δέκα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΛευτέρης Κιντάτος: Αποκαλύπτει πώς έχασε 80 κιλά – «Ήμουν άρρωστος, έφτασα να ζυγίζω 198 κιλά»
Ο Λευτέρης Κιντάτος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στην κάμερα του Open και στην εκπομπή, Ποιος
To άρθρο Λευτέρης Κιντάτος: Αποκαλύπτει πώς έχασε 80 κιλά – «Ήμουν άρρωστος, έφτασα να ζυγίζω 198 κιλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛευτέρης Κιντάτος: "Είχα φτάσει σχεδόν 200 κιλά, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος"
"Πέρασα δυόμισι με τρία χρόνια μόνο με κολοκύθια, αγγούρια, κοτόπουλο και νερό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr