Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά κανονική, είπε… εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω»
11:34 - 30/11/2022
Τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης και θέλησε με αυτή την αφορμή να προχωρήσει […]
The post Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά κανονική, είπε… εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά, είπε "εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω"»
Ο δημοσιογράφος περιέγραψε ένα περιστατικό βίας που υπέστη ως μαθητής - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΆρης Καβατζίκης: «Είπε ‘εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω’»
«Προσοχή στους μάγκες...»
Διαβάστε το στο in.grΆρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά, βία κανονική – Προσοχή στους μάγκες»
Ο Άρης Καβατζίκης με αφορμή τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη στο Πάμε Δανάη για το bullying
To άρθρο Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά, βία κανονική – Προσοχή στους μάγκες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆρης Καβατζίκης: «Είπε μπροστά στον λυκειάρχη “εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω, θα τον βαράω»
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε περιστατικά βίας εναντίον του από συμμαθητή του στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστε το στο news.grΆρης Καβατζίκης: "Έφαγα κλωτσιά κανονική, είπε… εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω"
Περιγράφει ένα περιστατικό βίας στο οποίο υπήρξε επανειλημμένα θύμα
Διαβάστε το στο patrasevents.gr