Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά κανονική, είπε… εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω»

11:34 - 30/11/2022

Τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης και θέλησε με αυτή την αφορμή να προχωρήσει […] The post Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά κανονική, είπε… εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά, είπε "εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω"»

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε ένα περιστατικό βίας που υπέστη ως μαθητής - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άρης Καβατζίκης: «Είπε ‘εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω’»

«Προσοχή στους μάγκες...»

Διαβάστε το στο in.gr

Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά, βία κανονική – Προσοχή στους μάγκες»

Ο Άρης Καβατζίκης με αφορμή τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη στο Πάμε Δανάη για το bullying To άρθρο Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά, βία κανονική – Προσοχή στους μάγκες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άρης Καβατζίκης: «Είπε μπροστά στον λυκειάρχη “εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω, θα τον βαράω»

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε περιστατικά βίας εναντίον του από συμμαθητή του στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε το στο news.gr

Άρης Καβατζίκης: "Έφαγα κλωτσιά κανονική, είπε… εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω"

Περιγράφει ένα περιστατικό βίας στο οποίο υπήρξε επανειλημμένα θύμα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε