Έλενα Χριστοπούλου για εμμηνόπαυση: «Είμαι στην ίδια κατηγορία με την Ελένη Ράντου, νιώθω καλύτερα από ποτέ»
11:34 - 30/11/2022
Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Ράντου στο Στούντιο 4, στην οποία αναφέρθηκε στη φάση της
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου για εμμηνόπαυση: «Είμαι στην ίδια κατηγορία με την Ελένη Ράντου, νιώθω καλύτερα από ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου : Είμαι στην ίδια κατηγορία με την Ελένη Ράντου, νιώθω καλύτερα από ποτέ
Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Ράντου στο Στούντιο 4, στην οποία αναφέρθηκε στη φάση της εμμηνόπαυσης, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε στο Πρωινό μας ότι περνά την ίδια φάση. «Είμαι σε αυτή την κατηγορία, όπως η Ελένη Ράντου. Επειδή πάντα οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία […]
The post Έλενα Χριστοπούλου : Είμαι στην ίδια κατηγορία με την Ελένη Ράντου, νιώθω καλύτερα από ποτέ appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΈλενα Χριστοπούλου για εμμηνόπαυση: «Είμαι στην ίδια κατηγορία με την Ελένη Ράντου»
Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Ράντου στο «Στούντιο 4», στην οποία αναφέρθηκε στη φάση της εμμηνόπαυσης, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» ότι περνά την ίδια φάση. «Είμαι σε αυτή την κατηγορία, όπως η Ελένη Ράντου. Επειδή πάντα οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Χριστοπούλου για την εμμηνόπαυση: Είναι μεγάλος μύθος ότι σταματά η θηλυκότητα – Ζω τα ίδια πράγματα με την Ελένη Ράντου
Τα όσα είπε η Ελένη Ράντου σχετικά με την εμμηνόπαυση σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου στο “Πρωινό μας”. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι είναι στην ίδια φάση με την αγαπημένη ηθοποιό. “Είμαι σε αυτή την κατηγορία, όπως η Ελένη Ράντου. Επειδή πάντα οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση […]
The post Έλενα Χριστοπούλου για την εμμηνόπαυση: Είναι μεγάλος μύθος ότι σταματά η θηλυκότητα – Ζω τα ίδια πράγματα με την Ελένη Ράντου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr