Μιχάλης Ρακιντζής: «Έφτασε βαλίτσα με τα λεφτά στο σπίτι μου, ήταν προσβλητικό»
11:02 - 30/11/2022
Ο Μιχάλης Ρακιντζής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής Πρωινό […]
The post Μιχάλης Ρακιντζής: «Έφτασε βαλίτσα με τα λεφτά στο σπίτι μου, ήταν προσβλητικό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Ρακιντζής: Έφτασε μια βαλίτσα με λεφτά μέχρι το σπίτι μου, είναι προσβλητικό
Ο τραγουδιστής μίλησε για μια πρόταση που του έκανε ένα νυχτερινό κέντρο και θεώρησε ότι τον προσβάλλει
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜιχάλης Ρακιντζής: «Η βαλίτσα με τα λεφτά έφτασε μέχρι το σπίτι μου»
Ο Μιχάλης Ρακιντζής μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του κοινού, σε σύγκριση με τη δεκαετία του ’90, αλλά και μια πρόταση που δέχτηκε για να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί. Αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε: «Αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή του ’80 και του ’90 κι αλλιώς είναι σήμερα. Σήμερα είναι πιο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜιχάλης Ρακιντζής: «Έφτασε βαλίτσα με τα λεφτά στο σπίτι μου, ήταν προσβλητικό»
Για τις αλλαγές στη συμπεριφορά του κοινού στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 με σήμερα ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε μια πρόταση προσβλητική για να βρεθεί σε νυχτερινό μαγαζί, μίλησε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας.Για τις αλλαγές στη συμπεριφορά του κοινού στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 με σήμερα ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε μια πρόταση προσβλητική για να βρεθεί σε νυχτερινό μαγαζί, μίλησε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας.Ο Μιχάλης Ρακιντζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιχάλης Ρακιντζής: "Έφτασε βαλίτσα με τα λεφτά στο σπίτι μου, ήταν προσβλητικό"
"Γινόταν σκοτωμός για τα αυτόγραφα, ποδοπατιόνταν κάτω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr