Η απάντηση της Ν. Κεραμέως στο ερώτημα των μαθητών "Πως θα γίνω και εγώ Υπουργός;"

22:08 - 29/11/2022

Στο  14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας  οι μαθητές έγιναν μικροί δημοσιογράφοι και έκαναν ερωτήσεις στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία επισκέφθηκε σήμερα το σχολείο τους. "Πως θα γίνω και εγώ Υπουργός;", ρώτησαν οι μαθητές την Ν. Κεραμέως. Ν. Κεραμέως: Όπως όλα στη ζωή θέλουν μεγάλη προσπάθεια, επιμέλεια  και υπομονή. Μαθητές: Πως περνάτε στη δουλειά σας; Ν. Κεραμέως: Περνάω πολύ ωραία, όμως το πιο αγαπημένο μου είναι να είμαι σχολείο με τα παιδιά. Μαθητές: Ποια είναι η δουλειά σας; Ν. Κεραμέως: Η δουλειά μου είναι να κάνω όλα τα σχολεία καλύτερα. Οι μαθητές    χάρισαν στην υπουργό Παιδείας ένα  άλμπουμ με τις ζωγραφιές τους. Δείτε το...

Διαβάστε Περισσότερα στο esos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ esos.gr

Σ. Ζαχαράκη: Σύντομα η νέα ρύθμιση για τις μετεγγραφές φοιτητών τριτέκνων οικογενειών

Τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Επίσκεψη των αρχών  του Πανεπιστημίου Κρήτης στην ανασκαφή στην Ακρόπολη της Ελεύθερνας

Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης του ΑΠΘ

Ποιοι ορίστηκαν αναπληρωτές Διευθυντές/ες στα Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία κατά το διδακτικό έτος 2024-2025

Σε πλήρη λειτουργία το Confucius Institute του ΠΑΔΑ