Γιώργος Λιανός για Survivor: Θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας

20:46 - 29/11/2022

“Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα” δήλωσε ο Γιώργος Λιανός. Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο Πρωινό μας και στην Κατερίνα Νινιού για τις προετοιμασίες για το Survivor All Star κι όσα αναμένεται να δούμε. «Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιανός για Survivor: Θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Λιανός έριξε τη… βόμβα – «Θα δείτε παίκτες που δεν τους έχετε στο μυαλό σας» [βίντεο]

Survivor: «Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα» δήλωσε ο Γιώργος Λιανός. Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην Κατερίνα Νινιού για τις προετοιμασίες για το Survivor All Star κι όσα αναμένεται να δούμε. «Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε […] Το άρθρο Survivor: Ο Λιανός έριξε τη… βόμβα – «Θα δείτε παίκτες που δεν τους έχετε στο μυαλό σας» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Champions League live: Ιστορικό γκολ ο Λεβαντόφσκι! Άνοοιξε το σκορ η Άρσεναλ στη Λισαβόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφτασε τα 100 γκολ στο Champions League με το τέρμα του στο Μπαρτσελόνα – Μπρεστ

Champions League live: Γκολ για Άρσεναλ στη Λισαβόνα - Άνοιξε το σκορ η λεβερκούζεν με πέναλτι

Τζόκερ κλήρωση 2837: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Η Τουρκία ζήτησε ξανά από τις ΗΠΑ αεροσκάφη F-35

ΕΛΓΑ: 1,5 δισ. ευρώ για αποζημιώσεις και 120 εκατ. ευρώ μέσω ΠΟΕ από το 2020 έως το 2024