Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στην ταινία γιατί τότε ήταν στα μέλια με την Έρρικα Μπρόγιερ»

19:24 - 29/11/2022

Για το πολύ σύντομο πέρασμα που έκανε ο Κώστας Βουτσάς από την ταινία «Παριζιάνα» με πρωταγωνίστρια την Ρένα Βλαχοπούλου μίλησε […] The post Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στην ταινία γιατί τότε ήταν στα μέλια με την Έρρικα Μπρόγιερ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Βρέθηκε στην ταινία γιατί τότε ήταν στα μέλια με την Έρρικα Μπρόγιερ»

Η Αλίκη Κατσαβού το απόγευμα της Τρίτης 29/11 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την To άρθρο Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Βρέθηκε στην ταινία γιατί τότε ήταν στα μέλια με την Έρρικα Μπρόγιερ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βούλα Πατουλίδου για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Μπουτάρη: «Μου είπε: ρε συ Βούλα, δεν είμαι καλά»

Μαρία Φιλίππου: Τι αποκάλυψε για τα παρασκήνια του «Εμείς κι Εμείς»;

Γιώργος Παπακώστας για Ελένη Μενεγάκη: «Ανταλλάσσουμε likes ή μηνύματα… αλλά μέχρι εκεί»

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται Ρία Ελληνίδου και Κατερίνα Κρέπη

Μαρία Αναστασοπούλου: Τελωνειακός νόμιζε ότι τον φλερτάρει η παρουσιάστρια στον αέρα – «Ευχαριστώ πολύ»

Δανάη Μπάρκα: «Οι άνθρωποι που έχουν υπάρξει ερωτικά στη ζωή μου δεν ήταν τόσο κομπλεξικοί για να έχουν αυτό το θέμα»