Χριστίνα Πολίτη: Κείμενο «κόλαφος» για τη συνεργασία με Φερεντίνο – Χρηστίδου

11:02 - 29/11/2022

Μέσα από τα memories του Facebook, η Χριστίνα Πολίτη γυρίζει τον χρόνο πίσω, όταν συνεργάστηκε στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον […] The post Χριστίνα Πολίτη: Κείμενο «κόλαφος» για τη συνεργασία με Φερεντίνο – Χρηστίδου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χριστίνα Πολίτη «σπάει» τη σιωπή της για τη συνεργασία με Χρηστίδου & Φερεντίνο

Η Χριστίνα Πολίτη είναι ένα πρόσωπο, το οποίο εργάζεται χρόνια στην τηλεόραση μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με την εμπειρία της στα μέσα να είναι αδιαμφισβήτητη. Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη Δευτέρα 28/11 είδαμε τη δημοσιογράφο να μοιράζεται μια δύσκολη της εμπειρία από την […] Το άρθρο Η Χριστίνα Πολίτη «σπάει» τη σιωπή της για τη συνεργασία με Χρηστίδου & Φερεντίνο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»