Γουίλ Σμιθ: Φοβάται ότι το χαστούκι στον Κρις Ροκ θα έχει αντίκτυπο στη νέα του ταινία

10:28 - 29/11/2022

Φοβισμένος είναι ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι που έδωσε στα περσινά Όσκαρ στον συνάδελφό του και παρουσιαστή της τελετής βράβευσης Κρις Ροκ. Ο ηθοποιός φοβάται ότι η πράξη του θα έχει αντίκτυπο στη νέα του ταινία «Emancipation» και θα αδικηθεί η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτήν. Μιλώντας στο EW, συμμετέχοντας σε μία συζήτηση μαζί με τον Μπεν Φόστερ και την Τσαρμέιν Μπίνγκουα για την ταινία, ο Σμιθ αναγνωρίζει ότι η παρατεταμένη προσοχή στις ενέργειές του τον περασμένο Μάρτιο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί μερικοί να δουν το επερχόμενο δράμα της Apple TV+. «Η μόνη ενόχληση που έχει η καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει θεαματική δουλειά σε αυτήν την ταινία. Ελπί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γουίλ Σμιθ φοβάται ότι το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας

Μετά το περιστατικό, αν και κέρδισε το Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου για την ταινία «King Richard», ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την Ακαδημία, δημοσίευσε μια μακροσκελή συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Ο Γουίλ Σμιθ φοβάται ότι το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο Γουίλ Σμιθ φοβάται ότι το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας

O Γουίλ Σμιθ (Will Smith) φοβάται ότι το χαστούκι που έδωσε στα περσινά Όσκαρ στον συνάδελφό του και παρουσιαστή της τελετής βράβευσης Κρις Ροκ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας «Emancipation» και θα αδικηθεί η ομάδα που βρίσκεται [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ: «Είχα χάσει τα λογικά μου»

Ο Γουίλ Σμιθ μίλησε στην εκπομπή The Daily Show with Trevor Noah και δήλωσε ότι «του γύρισε το μάτι» όταν χαστούκισε τον Κρις Ροκ τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ. «Είχα χάσει τα λογικά μου» είπε και συνέχισε: «Αυτή ήταν μια οργισμένη αντίδραση», δήλωσε ο Σμιθ. Ο ηθοποιός είπε ότι εκείνη την περίοδο «περνούσε κάτι» και έχασε την ψυχραιμία του. «Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως […] The post Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ: «Είχα χάσει τα λογικά μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα