Μαρία Ιωαννίδου: «Ο σκύλος μου με έριξε σε έναν γκρεμό»
09:44 - 29/11/2022
Τη Μαρία Ιωαννίδου εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Άνω Τελεία». Η γνωστή ηθοποιός και […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Ο σκύλος μου με έριξε σε έναν γκρεμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: Με έριξε ο σκύλος μου σε γκρεμό, χτύπησα τα γόνατά μου
«Ο σκύλος μου με έριξε σε έναν γκρεμό», λέει η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στους ρεπόρτερ των εκπομπών για το νέο της βιβλίο, ενώ αποκάλυψε και ένα ατύχημα που είχε με τον σκύλο της τις προηγούμενες ημέρες. «Ελπίζω να πουλήσει και όπως μου είπαν να γίνει και σήριαλ. Το συζητάμε. Ας πουλήσει πρώτα ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Με έριξε ο σκύλος μου σε γκρεμό, χτύπησα τα γόνατά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑτύχημα για την Μαρία Ιωαννίδου: «Ο σκύλος μου με έριξε σε έναν γκρεμό»
Για το νέο της εγχείρημα, το βιβλίο της με τίτλο «Άνω Τελεία», μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου ενώ αποκάλυψε και ένα ατύχημα που είχε με τον σκύλο της τις προηγούμενες ημέρες.Για το νέο της εγχείρημα, το βιβλίο της με τίτλο «Άνω Τελεία», μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου ενώ αποκάλυψε και ένα ατύχημα που είχε με τον σκύλο της τις προηγούμενες ημέρες.«Ελπίζω να πουλήσει και όπως μου είπαν να γίνει και σήριαλ. Το συζητάμε. Ας πουλήσει πρώτα και μετά υπάρχει μέλλον για το βιβλίο μου» δηλώνει η […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr