Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει»
02:00 - 29/11/2022
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος στην Μεγάλη Εικόνα με την Νίκη Λυμπεράκη. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον […]
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει»
«Τα πράγματα δεν βαίνουν ευοίωνα...»
Διαβάστε το στο in.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει - Με πονάει»
Η σπάνια συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ο ξεριζωμός από την Κύπρο και η πορεία στον χώρου του τραγουδιούΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜιχάλης Χατζηγιάννης για το Κυπριακό: Είναι πληγή που δεν κλείνει – Τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη του τηλεοπτικού σταθμού Mega, που προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα την Τρίτη (29/11), όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πατρίδα του την Κύπρο και στο Κυπριακό. «Ενεργός πολίτης είμαι και στην Κύπρο και εδώ. Είναι και τα δύο σπίτια μου, αγαπώ το σπίτι μου, την Κύπρο, ένα βασανισμένο κράτος. Η Κύπρος δεν έχει δει μία ημέρα ελευθερίας ήταν πάντα υπόδουλη. Είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό. Έχω καταγωγή από την Κερύνεια κι από τους δύο γονείς, πρόσφυγες», δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και συνέχισε: «Η Κερύνεια ήταν το σημείο απόβασης των τουρκικών στρατευμάτων από ένα μικρό κόλπο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει»
Καλεσμένος στην Μεγάλη Εικόνα με την Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Διαβάστε το στο thebest.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό»
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στη «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.
To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr