Κάτια Δανδουλάκη για δίκη Φιλιππίδη:  Ήταν χρέος μου και ήταν η απόλυτη αλήθεια – Ό,τι είδα, το είπα

11:58 - 28/11/2022

Για την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη την περασμένη εβδομάδα μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός μίλησε ενώπιον του δικαστηρίου για τη συνεργασία της με τον κατηγορούμενο, η οποία και σταμάτησε από δική της απόφαση λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στη Λένα Δροσάκη. «Τελείωσε αυτό από εμάς. Ήταν ένα ξαλάφρωμα. Ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε, τέλειωσε. Αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό για να το συζητάμε. Αυτό θα ήταν η ευχή μου δηλαδή ο καθένας να ακούει τη συνείδησή του και να το κάνει σαν κάτι φυσικό» είπε η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας στο «Πρωινό μας». «Το αντιμετώπισα ως κάτι το απόλυτα φυσικό. Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη για δίκη Φιλιππίδη: «Ένα θέατρο δεν κλείνει χωρίς λόγο»

Στο «Πρωινό μας» έδωσε συνέντευξη η Κάτια Δανδουλάκη. Η καταξιωμένη ηθοποιός απάντησε και για την κατάθεση που έδωσε για τη Λένα Δροσάκη στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη. «Ήταν ένα ξαλάφρωμα, τελείωσε αυτό, ότι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Αυτό θα έπρεπε να γίνει κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό για να το συζητάμε, […] Το άρθρο Κάτια Δανδουλάκη για δίκη Φιλιππίδη: «Ένα θέατρο δεν κλείνει χωρίς λόγο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κάτια Δανδουλάκη για τη δίκη Φιλιππίδη: «Ήταν χρέος μου. Ό,τι είδα, το είπα»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» συνάντησε την Κάτια Δανδουλάκη έξω από το θέατρό της και μίλησε για πρώτη φορά για την κατάθεση που έδωσε για τη Λένα Δροσάκη στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη. «Ήταν ένα ξαλάφρωμα, τελείωσε αυτό, ότι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Αυτό θα έπρεπε να γίνει κάτι το φυσικό και όχι […] The post Κάτια Δανδουλάκη για τη δίκη Φιλιππίδη: «Ήταν χρέος μου. Ό,τι είδα, το είπα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο

Απίθανες στιγμές NBA για τους λάτρεις του είδους

Η ευχές της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα με μια… φουντουκιά (Oreshnik)

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Ολυμπιακός: Ελ Κααμπί ο… ασταμάτητος – Έχει 0,7 γκολ ανά αγώνα