Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κατέρρευσε στον αέρα και έφυγε από το πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση

11:04 - 28/11/2022

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν άρον άρον από το πλατό του Breakfast@Star, μετά από μια δύσκολη εξομολόγηση… […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κατέρρευσε στον αέρα και έφυγε από το πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατέρρευσε on air και έφυγε από το πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση

Συγκλονιστικές στιγμές καταγράφηκαν το πρωί της Δευτέρας (28.11.2022) στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου ήταν καλεσμένοι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι αποχώρησε άρον άρον από το πλατό, μετά από μια πολύ δύσκολη εξομολόγηση.  Μιλώντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε τα εξής: «Αν σου ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατέρρευσε on air και έφυγε από το πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κατέρρευσε στον αέρα για την παρενόχληση και έφυγε από το πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση

Κατέρρευσε στον αέρα του Breakfast@Star ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του. «Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία και μου έχουν ζητήσει χιλιάδες ευρώ για να μου σπρώξουν τα τραγούδια μου» είπε αρχικά, κληθείς να εξηγήσει πώς και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει δισκογραφία. Σε ερώτηση της Ελένης Χατζίδου για την παρενόχληση που κατήγγειλε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάστασ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατέρρευσε στον αέρα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν άρον άρον από το πλατό του Breakfast@Star, μετά από μια πολύ δύσκολη εξομολόγηση, το πρωί της Δευτέρας… Μιλώντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε τα εξής: «Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αν σας πω το όνομα θα ξεκινήσει επανάσταση – Κατέρρευσε στο πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση

Άρον άρον αποχώρησαν  από το πλατό του Breakfast@Star, μετά από μια πολύ δύσκολη εξομολόγηση, το πρωί της Δευτέρας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.Άρον άρον αποχώρησαν  από το πλατό του Breakfast@Star, μετά από μια πολύ δύσκολη εξομολόγηση, το πρωί της Δευτέρας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.Μιλώντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε τα εξής: «Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»