Βλάσσης Χολέβας – Μαρία Καρλάκη: Στα χαρακώματα για το δημοσίευμα

10:38 - 28/11/2022

Ο Βλάσσης Χολέβας και η Μαρία Καρλάκη βρίσκονται στα χαρακώματα, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος που τους ήθελε ζευγάρι. Σε δηλώσεις που […] The post Βλάσσης Χολέβας – Μαρία Καρλάκη: Στα χαρακώματα για το δημοσίευμα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλάσσης Χολέβας και Μαρία Καρλάκη σε ανταλλαγή… «πυρών» για τη φήμη πως είναι ζευγάρι

Ένα δημοσίευμα αποτέλεσε την αφορμή για ανταλλαγή… πυρών ανάμεσα στον Βλάσση Χολέβα και τη Μαρία Καρλάκη. Το δημοσίευμα ανέφερε πως ο σχεδιαστής και η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι, κάτι το οποίο ναι μεν αρνούνται και οι δυο αλλά «χρεώνουν» ο ένας στον άλλον τη «φήμη». «Πρόσφατα μου πρόσαψαν μια σχέση με τη Μαρία Καρλάκη. Μου τη γνώρισε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ένα κάλεσμα, συστηθήκαμε και μιλήσαμε 5 λεπτά και τίποτα άλλο. Μετά διάβασα τέρατα», είπε αρχικά ο Βλάσης Χολέβας στην κάμερα του Mega Καλημέρα και συνέχισε: «Είπα στη Μαρία Καρλάκη μιλήσαμε 7-8 λεπτά και δημιουργείται αυτό το θέμα, σε παρακαλώ πάρα πολύ λήξε το, δεν έχουμε τίποτα. Μετά βγήκε και είπε αυτά τα περίεργα… Ούτε εγώ δεν κατά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»