Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η Ιλάειρα σέρνει… καράβι»

09:04 - 28/11/2022

Για τη μετακόμισή τους στο Χαλάνδρι, αλλά και για την προχθεσινή τους εμφάνιση στο J2US μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η Ιλάειρα σέρνει… καράβι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου - H Ιλάειρα σέρνει καράβι

Όσα δήλωσε ο θεατρικός παραγωγός για την αγαπημένη του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και στο νέο σπίτι που θα μετακομίσουν

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ξέσπασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έχω στριμωχθεί άγρια σε γραφείο»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε. «Ήμουν ένα παιδί από την Κύπρο και δεν είχα κανέναν»,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα Ζήση: «Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου, σέρνει καράβι»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην τελευταία εμφάνισή τους στο J2US, αλλά και στην πρόσφατη μετακόμισή τους. «Η Ιλάερια έχει προσπαθήσει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Εδώ ενώ είχαμε ένα ποπ τραγούδι, πολύ χορευτικό, της ζητήθηκε να κάτσει σε μια καρέκλα και να μείνει ακίνητη για […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η Ιλάειρα σέρνει… καράβι» – Η απόφαση που πήρε για χάρη της

Στο Χαλάνδρι μετακομίζουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, κάτι που όπως αποκάλυψαν ήταν επιθυμία δικιά της.Στο Χαλάνδρι μετακομίζουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, κάτι που όπως αποκάλυψαν ήταν επιθυμία δικιά της.«Η Ιλάειρα, επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει προσπαθήσει πάρα πολύ, κι εδώ είχαμε ένα πολύ ποπ κομμάτι, πολύ χορευτικό, της ζητήθηκε να κάτσει σε μια καρέκλα και να μείνει ακίνητη για ενάμιση λεπτό. Εμείς εδώ δεν κάνουμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Η Ιλάειρα σέρνει καράβι"

"Δεν θα έχουμε χρυσά στο νέο μας σπίτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»