Έλενα Ασημακοπούλου: «Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα»
08:32 - 28/11/2022
Τη νέα της κολεξιόν παπουτσιών παρουσίασε η Έλενα Ασημακοπούλου και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί. Η ηθοποιός μίλησε, […]
The post Έλενα Ασημακοπούλου: «Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έλενα Ασημακοπούλου για το διαζύγιό της: Τώρα κάνω κι άλλα πράγματα, είμαι γεμάτη και χαρούμενη
«Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα», λέει η Έλενα Ασημακοπούλου. Η Έλενα Ασημακοπούλου παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν παπουτσιών και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της. «Όσο ήμουν παντρεμένη αναπόφευκτα είχα αφοσιωθεί στο σπίτι μου και στο παιδί μου. Τώρα κάνω ... Περισσότερα
To άρθρο Η Έλενα Ασημακοπούλου για το διαζύγιό της: Τώρα κάνω κι άλλα πράγματα, είμαι γεμάτη και χαρούμενη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΈλενα Ασημακοπούλου: "Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα"
"Όσο ήμουν παντρεμένη αναπόφευκτα είχα αφοσιωθεί στο σπίτι μου και στο παιδί μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr