Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Είμαστε καλά, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω

09:50 - 27/11/2022

“Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη” δήλωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου κι απάντησε για τη σχέση που διατηρεί με τη συνάδελφό του, Αναστασία Παντούση. Είστε από τους ανθρώπους που δεν εκθέτουν την προσωπική τους ζωή χωρίς, όμως, ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Είμαστε καλά, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Με την Αναστασία Παντούση είμαστε μαζί»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου ο Ιωάννης Παπαζήσης...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιωάννης Παπαζήσης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Με την Αναστασία Παντούση είμαστε μαζί»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους. «Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: Παραδέχεται τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση - 'Είμαστε καλά μαζί'

Οι δύο καλλιτέχνες μέχρι στιγμής δεν είχαν αναφερθεί ποτέ ανοιχτά στη σχέση τους.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σήμερα - Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ

Γλυπτά Παρθενώνα: «Προτιμώ τη συνεργασία από τη συζήτηση για την ιδιοκτησία» λέει ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Survivor: Χρησιμοποίησε το τοτέμ ασυλίας του Άγγελου η Μαίρη και παρέμεινε στο παιχνίδι

Χάος και διακοπή στο Ρουμανία – Κόσοβο μετά από ένταση και αποχώρηση των φιλοξενούμενων

Τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό

Nations League: «Πεντάρα» για την Πορτογαλία με τρομερό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο – Έμεινε στην League C η Κύπρος