Νίκος Ζωιδάκης: Από άντρες έχω συνεργαστεί με τον Θεό – Ο Θεός είναι ο Βασίλης Καρράς

23:22 - 25/11/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Ζωϊδάκης. Ο λυράρης και τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βασίλη Καρρά αλλά και το περιστατικό που του συνέβη πάνω στην πίστα με πρωταγωνίστρια μια θαυμάστριά του. «Έχω συνεργαστεί με την καλύτερη, την Άννα Βίσση. Από άντρες έχω συνεργαστεί με τον Θεό. Ο Θεός είναι ο Βασίλης Καρράς. Δε μπορώ να σου μιλήσω αμερόληπτα για τον Καρρά, γιατί είμαστε οικογένεια. Μου ‘χει βαφτίσει τη μικρή μου κόρη» ανέφερε ο Νίκος Ζωϊδάκης και πρόσθεσε: «Δε σου κρύβω ότι την ώρα που βγήκα στη σκηνή μαζί του, μ’ έπιασε τρεμούλα, μ’ έπιασε ρίγος. Είναι μεγάλο το δέος για αυτούς τους ανθρώπους». Ο Νίκος Ζωϊδάκης θυμήθηκε και ένα άβολο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/12/2024

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Οικογένεια με ένα παιδάκι εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό τους

Πύργος: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Ρομά και Πακιστανούς με αρκετούς τραυματισμούς

Στη Βιέννη για τα Χριστούγεννα η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη

Πληρώνει τη ρήτρα για τον… νέο Βιλένα ο ΠΑΟΚ – Αρπάζει και πρώην Έλληνα της ΑΕΚ!

Πτώμα βρέθηκεσε τροχό αεροσκάφους της United Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Χαβάης