Θοδωρής Ρωμανίδης:Έχω παίξει με μανεκέν και τράβηξα τα πάνδεινα

20:44 - 25/11/2022

Για όλα μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα του πρωινού του OPEN. Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά του OPEN, “Έρωτας φυγάς” παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και την δημοσιογράφο Νάντια Ριγάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα μοντέλα και τους influencers που επιλέγουν ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης:Έχω παίξει με μανεκέν και τράβηξα τα πάνδεινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Ρωμανίδης: Έχω παίξει με μανεκέν, τράβηξα τα πάνδεινα

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης αναφέρθηκε στα μοντέλα και τους influencers που επιλέγουν να ασχοληθούν με την υποκριτική καθώς και τα εξευτελιστικά ποσά…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Φατίχ Τερίμ στο προσκήνιο για την Αλ-Σαμπάμπ

Άγρια συμπλοκή στον Πύργο με Ρομά και Πακιστανούς

Σπανούλης, Καλάθης και Παπαγιάννης το έριξαν έξω στο πάρτι Χριστουγέννων της Μονακό

Χριστουγεννιάτικα μηνύματα σε διαφορετικό ύφος από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπάιντεν και τον επερχόμενο πρόεδρο Τραμπ

Οικογένεια καταγράφει «UFO που επιταχύνει και εξαφανίζεται» πάνω από το Νιου Τζέρσεϊ

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο: «Να ετοιμάζουν αλυσίδες και οι κάτοικοι της Αττικής»