Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη και οι δημόσιες ευχές
13:22 - 25/11/2022
Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Κάτια Ζυγούλη και ο αγαπημένος της Σάκης Ρουβάς της ευχήθηκε δημόσια. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο με τους δυο τους σε κάποια παραλία. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου». Αξίζει να σημειωθεί ότι το […]
The post Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη και οι δημόσιες ευχές appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λιώνει» ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη: «Είσαι το φως μου»
Ο γνωστός τραγουδιστής ανήρτησε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο, όπου ποζάρουν μαζί στον φακό σε μια όμορφη φωτογραφία.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣάκης Ρουβάς: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη για την ονομαστική της εορτή – «Είσαι το φως μου»
Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα, 25/11 η Κάτια Ζυγούλη. Από το πρωί της Παρασκευής, το
To άρθρο Σάκης Ρουβάς: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη για την ονομαστική της εορτή – «Είσαι το φως μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣάκης Ρουβάς: Λιώνει για την Κάτια Ζυγούλη – Οι πιο τρυφερές ευχές για τη γιορτή της
Η Κάτια Ζυγούλη έχει τη γιορτή της και ο άνδρας της ζωής της, ο Σάκης Ρουβάς σπεύδει να της ευχηθεί. Ο Έλληνας σουπερστάρ ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram όπου εκφράζει τον απόλυτο έρωτα για τη γυναίκα του. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) […]
The post Σάκης Ρουβάς: Λιώνει για την Κάτια Ζυγούλη – Οι πιο τρυφερές ευχές για τη γιορτή της appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΡουβάς: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Ζυγούλη για την ονομαστική της εορτή
Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα, 25/11 η Κάτια Ζυγούλη. Από το πρωί της Παρασκευής, το πρώην μοντέλο δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές για την γιορτή της, τόσο από τους διαδικτυακούς της φίλους όσο και από αγαπημένα της πρόσωπα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως με μια ξεχωριστή φωτογραφία […]
Διαβάστε το στο dete.gr