Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη, είμαι μορφωμένος άνθρωπος»

08:50 - 25/11/2022

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα με αφορμή τον νέο κύκλο του To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη, είμαι μορφωμένος άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»

«Είμαι μορφωμένος άνθρωπος» συμπλήρωσε 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ραμόνα Βλαντή: Είμαι μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Ραμόνα Βλαντή «απασφάλισε» για μία ακόμη φορά και μίλησε για το GNTM αλλά και το My style rocks. Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, και είπε… πολλά. Για την εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε: «Ποιος σύντροφος θα τολμήσει να μου πει να αλλάξω τα μαλλιά μου είμαι μια θεά! Τι να αλλάξω;» ... Περισσότερα To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: Είμαι μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Ραμόνα Βλαντή σύγκρινε τα ελληνικά που μιλάει με αυτά της Δήμητρα Αλεξανδράκη και εκείνη της απάντησε με Καζαντζάκη

Νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκινάει σιγά – σιγά… Πρωταγωνίστριες η Ραμόνα Βλαντή και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η πρώτη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη δεύτερη την οποία ενημέρωσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι και εκείνη απάντησε. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ελληνικά που μιλάει και σύγκρινε τον τρόπο με τον οποίο μιλάει με αυτόν που μιλάει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Συγκεκριμένα η Ραμόνα δήλωσε: «Δε νομίζω ότι συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Εάν συγκρίνω τον εαυτό μου κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, ας πούμε με μία Δήμητρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Ραμόνα Βλαντή. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ραμόνα Βλαντή: "Μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη"

"Ως τι να βρεθεί στην εκπομπή; Να κάνει τι; Κομπάρσος; Ποια ειδικότητα έχει;" δηλώνει για τη Μέγκυ Ντρίο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ραμόνα Βλαντή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks ενώ σχολίασε πρόσωπα της showbiz, μεταξύ άλλων τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα άλλαζε ποτέ την εικόνα της για χάρη ενός συντρόφου, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»