Αύγουστος Κορτώ: «Νιώθω χρέος να μιλώ για τη ψυχική νόσο»
20:08 - 24/11/2022
Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Η μικρή λέξη αγάπη», ο Αύγουστος Κορτώ μίλησε στο «Στούντιο 4». «Όπως πολύ διπολικοί […]
The post Αύγουστος Κορτώ: «Νιώθω χρέος να μιλώ για τη ψυχική νόσο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αύγουστος Κορτώ: Νιώθω ένα χρέος να μιλάω για την ψυχική νόσο γιατί το στίγμα στην Ελλάδα είναι ακόμα βαρύ
«Η μητέρα μου ήταν διπολική κι αλκοολική, όπως κι εγώ» είπε μεταξύ άλλων ο συγγραφέας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑύγουστος Κορτώ: «Είμαι διπολικός κι αλκοολικός – Νιώθω ένα χρέος να μιλώ για τη ψυχική νόσο»
«Είμαι ένας άνθρωπος που επίσης δεν έχω φίλτρο»
Διαβάστε το στο in.grΑύγουστος Κορτώ: «Είμαι διπολικός κι αλκοολικός – Χρέος μου να μιλώ γι΄ αυτό»
«Είμαι ένας άνθρωπος που επίσης δεν έχω φίλτρο»
Διαβάστε το στο tovimaΑύγουστος Κορτώ: «Είμαι διπολικός και αλκοολικός, νιώθω ένα χρέος να μιλάω για την ψυχική νόσο»
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ που φέρει τον
To άρθρο Αύγουστος Κορτώ: «Είμαι διπολικός και αλκοολικός, νιώθω ένα χρέος να μιλάω για την ψυχική νόσο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑύγουστος Κορτώ: «Νιώθω χρέος να μιλώ για τη ψυχική νόσο – Το στίγμα στην Ελλάδα είναι ακόμα πάρα πολύ βαρύ»
Ο Αύγουστος Κορτώ με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Η μικρή λέξη αγάπη» μίλησε στην εκπoμπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑύγουστος Κορτώ: «Είμαι διπολικός κι αλκοολικός – Νιώθω ένα χρέος να μιλώ για τη ψυχική νόσο»
Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ μίλησε ο Αύγουστος Κορτώ, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Η μικρή λέξη αγάπη». Ο γνωστός συγγραφέας προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, καθώς τόνισε πως νιώθει χρέος να μιλά για την ψυχική νόσο, μιας και εκείνος είναι διπολικός κι αλκοολικός.Ο ίδιος πολλές φορές τοποθετείται σε κοινωνικά ζητήματα, ενώ […]
Διαβάστε το στο dete.gr