Κωνσταντίνος Καζάκος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω «σ’ αγαπώ»

16:30 - 24/11/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Νικολαϊδου παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.  Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Κωνσταντίνος Καζάκος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω «σ’ αγαπώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Καζάκος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω σ’ αγαπώ»

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω «σ’ αγαπώ»

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του Κώστα αλλά και για τη μητέρα του, την αξέχαστη Τζένη Καρέζη. «Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος». Όσο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας